Bílovice si udržely svoje vítězství i v tomto kole a stále bojují o postup

07.06.2009 17:50

Opět jsme zvítězili, 6:3. Sice jsme si naši vítěznou osmičku tentokrát neudrželi, ale šestka je taky pěkné a sudé číslo, samozřejmě pokud je na straně vítěze. Kapitán dužstva, Márf, opět svým příchodem nezklamal - 8:55, nebo-li za pět minut dvanáct. Daniela předvedla několik svých oblíbených roznožek, tentokrát v takovém množství, že si toho všimli i nezasvěcení. Nicméně po opravdu dlouhém a vysilujícím zápase dospěla k vítězství.

Do týmu jsme angažovali nového "kustoda" oddílu, pana Švěda, který se své premiéry zhostil opravdu výtečně. Nikdo z hráčů netrpěl žízní ani nedostatkem pomůcek potřebných pro hru. Pro některé hráče jsme po zkušenostech z tohoto zápasu zajistili pro všechny případy přítomnost první pomoci včetně kyslíkových bomb.

Z důvodu "neuvěřitelných" zranění a omluvené absence některých hráčů družstva, jsme museli nasadit "černého koně" oddílu, našeho prezideta, st. Petra Opletala, při jehož neskutečném výkonu ve třech setech tuhla divákům krev v žilách a nový kustod týmu byl neustále připraven podat první pomoc. Nakonec jeho snaha byla završena dalším důležitým vítězným bodem pro družstvo domácích.

Všichni bojovali s velkým nasazením a bylo se opravdu na co dívat.

Zpět

Diskusní téma: Bílovice si udržely svoje vítězství i v tomto kole a stále bojují o postup

Datum 10.06.2009

Vložil Marf

Titulek Černý kůň se dobře připravil

Odpovědět

Musím jenom podotknout, že předzápasová příprava "černého koně" byla vzorná. Před půlnocí byl doma jako na koni. V případě, že by si dal místo škopku mléko (jako jiní jedinci), určitě by se z toho v zápase pos...
Jen tak dál Poldo. Tvoji formu budeme ještě potřebovat.